48. Turizm Haftası Çanakkale’de Etkinliklerle Kutlanıyor

48. Turizm Haftası Çanakkale’de Etkinliklerle Kutlanıyor

Sağlık Yayın: 16 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 16.04.2024 21:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Vali İlhami AKTAŞ, 48. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğinde Kordon Truva atı önünde kurulan tanıtım stantlarını gezdi.

Etkinliğe; İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman ESİRGEMEZ, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Hüseyin ŞEVİK, ÇATOD Başkanı Koray ÖZCAN, ÇARO Başkanı Cihan MÜŞTERİOĞLU, TÜRSAB Balıkesir Bölge Temsilcisi Fatih ERGÜN, Ticaret ve Sanayi Odası 17 Nolu Komite Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet ÇELİK, ilgili kurumların personeli ve vatandaşlar katıldı.

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği, TÜRSAB ve Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası tarafından açılan stantları gezen Vali İlhami AKTAŞ, görevli personelden tanıtım çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Stant görevlileri ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, 48. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan tanıtım çalışmalardan dolayı stant görevlilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.  

Turizmin geliştirilmesi için yapılan çalışmaların çok kıymetli olduğunu ve Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi için hep birlikte gayret gösterdiklerini ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale’nin değerlerinin ziyaretçilere en iyi şekilde tanıtılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.