Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Çanakkale Valiliğini Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Çanakkale Valiliğini Ziyaret Etti

Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 17:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Sevim SAYIM MADAK, Çanakkale Valiliğini ziyaret etti.

Vali İlhami AKTAŞ tarafından karşılanan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Sevim SAYIM MADAK, valilik şeref defterini imzaladı.

AK PARTİ 27.Dönem Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali ÖMÜT ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Elif YAMAN’ ın da bulunduğu ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Sevim SAYIM MADAK, Valilik makamında Vali İlhami AKTAŞ ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Vali İlhami AKTAŞ, ziyaretin anısına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Sevim SAYIM MADAK’a minyatür şehitler abidesi hediye etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.