AKP'li başkandan içkili paylaşım:

GĞökçeada'da AKP'li başkandan içkili paylaşım:

Yayın: 02 Nisan 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 02.04.2025 13:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

            Gökçeada'da  AKP İlçe Başkanı olan Emrecan Akın, Ramazan Bayramı’nın ardından işlettiği restoranın sosyal medya hesabından bira fotoğrafı paylaşarak tartışma başlattı. Paylaşımda, "Klasik Ramazan bitiş hikayemizi hatırlayalım. Hoş geldin 11 ay" ifadeleri kullanıldı.

Ramazan biter bitmez… AKP'li başkandan içkili paylaşım: Tepkilere ne dedi - Resim : 1

 

"BU BENİM İŞİM" DİYEREK TEPKİLERE KARŞILIK VERDİ

 

Paylaşımın ardından sosyal medyada yoğun eleştirilere maruz kalan Akın, kendisine tepki gösterenlere sert bir yanıt verdi. "Bu benim işim, yapmak zorundayım. Milletvekili ve il başkanı beni tanıyor. Kim ne derse desin, umurumda değil" şeklinde konuştu.

AKIN’IN SİYASİ VE İŞ HAYATI

Emrecan Akın, geçtiğimiz Ekim ayında AKP Gökçeada İlçe Başkanlığı’na atanmıştı. Aynı zamanda Patika Restoran’ın işletmecisi olan Akın’ın bu paylaşımı, AKP'li çevrelerde de tartışmaya neden oldu.

Odatv.com

 
 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.