Belediye Ekibinin Baskılarının Zirve Yaptığı Yıllar

Sümüklünün Mendilini yalayanlarla kurulan kirli ittifak günleri

Yaşam Yayın: 30 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 30.04.2024 23:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

           CHP Çanakkale Örgütü'nün üç dönem il başkanlığını yapan Serdar Soydan'ın tüm üyelerle yapılan hakim denetiminde yapılan önseçimde ikinci çıkarak (2011 yılı)  çok uzun yıllar sonra CHP Çanakkale'de 2.milletvekilini çıkardı.

     CHP İl ve Merkez İlçe Örgütü'nün zorbalığa karşı tarih yazdığı yıllardı.

   Fotoğraf karesinde dönemin CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, CHP Gelibolu İlçe Başkanı Nihat Öner, Merkez İlçe Yöneticisi Mihammed Güngör, CHP İl Disiplin kurulu üyesi ve Çanakkale Belediyesi emekçisi Rahmetli Ramazan Özenç o dönemde Belediye Başkanı Demokrasi Kelebeği Ülgür Gökhan’a biat etmediği için İşsiz Kalan (işinden atılan)  Çivi Ramazan ve döremin İl delegesi var.

   Serdar Soydan'a kaçak su kullanıyorsun diyerek ceza kesen Çanakkale Belediyesi'nin mahnkemede mahkum olduğu ve mahkemenin belediyenin kaçak su cezasını iptal ettiği yıllar idi. Aklınca kendilerine biat etmeyenlerin siyasi suikasta uğratıldığı yıllardı. 

   Firuzelerin, Feridelerin sümüklüinün mendilini yalayanların Çanakkale Belediyesi'nde cirit attığı yıllar idi. 

Kimse baskılara boyun eğmedi.

Dimdik onurlu şekilde mücadele ettiler.

Ve Onlar Geldikleri Gibi Gittiler.

Tarihe not düşmek babında Serdar Soydan'ın anısını yayınladık

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.