Belediyede Gerginlik

Kısa süren gerginlik

KULİS HABERLERİ Yayın: 11 Haziran 2026 - Perşembe - Güncelleme: 11.06.2026 11:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

               Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek'in göreve gelmesinin ardından peş peşe yaptığı atamalar örgüt tabanında gerginlik yaratmaya devam ediyor.

         Kenti ve Örgütü tanımayan isimlerin Belediye Başkanı Yardımcısı olarak atanması örgüt tabanında doku uyuşmazlığını sürdürüyor.

        En son olarak Belediye şirketi yönetim kurulu üyesi ile geçtiğimiz günlerde istifa eden bir şirket yöneticisinin başkan yardımcısı ile yaptığı görüşmede kısa süren gerginlik yaşandığı öğrenildi.

          Başkan Yardımcısı ile görüşmeye giden iki isimden birisinin geçtiğimiz günlerde şirket yönetiminden istifa ettiği, diğer ismin ise halen yönetici olduğu bildirildi.

    Yaşanan kısa gerginlik sonrasında durumun Stabil olduğu öğrenildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.