Çanakkale 1915 Beşiktaşlılar Derneğinden Vali Aktaş’a ’a Ziyaret

Çanakkale 1915 Beşiktaşlılar Derneğinden Vali Aktaş’a ’a Ziyaret

Sağlık Yayın: 07 Mayıs 2024 - Salı - Güncelleme: 07.05.2024 09:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

                 Çanakkale 1915 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Fatih AKIN, başkan yardımcısı Gökhan ALYANAK, yönetim kurulu üyeleri; Sevil YÜKSEK, Uğur AYDIN ve Sinan GİTMEZ, Vali İlhami AKTAŞ’ı makamında ziyaret etti.

              Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale 1915 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Fatih AKIN ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet etti. Çanakkale 1915 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Fatih AKIN, dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi ve desteklerinden dolayı teşekkür edip plaket takdim etti.

           Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale 1915 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Fatih AKIN ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.