Çanakkale Savaşları Tarihi Alan gezisi düzenlendi

Çanakkale Savaşları Tarihi Alan gezisi düzenlendi

Sağlık Yayın: 24 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.07.2024 17:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
Takip EtGoogle News

Çanakkale Savaşları Tarihi Alan gezisi düzenlendi

       Türkiye Yüzyılının Emektarları Projesi kapsamında İlimizde konaklayan ikinci dönem emeklilerle birlikte Çanakkale Savaşları Tarihi Alan gezisi düzenlendi.
      Geziye eşlik eden İl Müdürü Hilmi Ercan, emeklilerimiz ile birlikte Tarihi Gelibolu Yarımadası, Şehitler Abidesi, Seyit Onbaşı Heykeli, 57. Piyade Alayı Şehitliği, Conkbayırı ve Seddülbahir Sargıyeri Müzesi'ni ziyaret ederek tarihe tanıklık ettiler. 
#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (2)
Rıza
25.07.2024 09:40
Uygulama baştan sakat. Şöyle ki geçinemeyen emekli, nerden bulsun da Çanakkale'ye otobüs bileti alıp gelebilsin. Hadi geldi diyelim, 3 öğün yemeği dışarda nasıl yesin? Kısacası geçinemeyen emekliye değil bu sosyalleşme etkinliği...
Mehmet
25.07.2024 07:26
Sosyallik iyidir güzeldirde ekonomi (para) kadar ihtiyaç değildir. Keşke o etkinliğin bedeli emekliye pirim olarak verilseydi daha makbul olurdu.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.