Çanakkale SEM Projesi Yüzücülerinden Büyük Başarı!

Çanakkale SEM Projesi Yüzücülerinden Büyük Başarı!

Eğitim Yayın: 17 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.04.2024 22:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News
              Ankara’da gerçekleştirilen Turkcell TYF Bölge Karmaları Seçme Müsabakaları’nda, Çanakkale SEM projesi yüzücüleri önemli bir başarıya imza attılar. Toplamda 30 şehirden 113 kulüp ve 377 sporcu arasında yer alan yüzücülerimiz, gösterdikleri performansla dikkatleri üzerlerine çektiler.
 
    Güney Berk Kaya (14 Yaş): Güney Berk Kaya ise 100m serbest, 100m sırtüstü ve 100m kelebek kategorilerinde başarı göstererek toplamda 7 puan elde etti.
 
      Ahmet Gökhan Gürler (14 Yaş): Ahmet Gökhan Gürler, topladığı 17 puan ile Federasyon Karmaları Kadrosuna seçilmeye hak kazandı. Bu başarısıyla 2024 yılı içerisinde düzenlenecek uluslararası bir müsabakada Çanakkale ilini, İÇDAŞ Spor Kulübünü ve Türkiye’yi temsilen ay yıldızlı formayı giymeye hak kazandı.
#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.