Çanakkale'de 48. Turizm Haftası Etkinlikleri Sürüyor

Çanakkale'de 48. Turizm Haftası Etkinlikleri Sürüyor

Sağlık Yayın: 17 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.04.2024 14:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
15- 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” etkinlikleri kapsamında Vali İlhami AKTAŞ kahvaltı programında turizmcilerle bir araya geldi. 

48.Turizm Haftasında Deniz Polisevinde düzenlenen programa; Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem ERKEK, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt ERENOĞLU, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, İl Emniyet Müdürü Selim ARICI, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi AKMAN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman ESİRGEMEZ, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, İl müdürleri, GMKA Genel Sekreteri Onur ADIYAMAN, ÇATOD Başkanı Koray ÖZCAN, ÇARO Başkanı Cihan MÜŞTERİOĞLU, Ticaret ve Sanayi Odası 17 Nolu Komite Yönetim Kurulu Üyesi  Ahmet ÇELİK, otelciler ve turizmciler katıldı.    

Program İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman ESİRGEMEZ tarafından yapılan açılış konuşması ile başladı.

Vali İlhami AKTAŞ 48. Turizm Haftasında düzenlenen kahvaltı programında turizmcilerle sohbet ederek turizm sektörü ile ilgili sorun ve talepleri dinledi.  
              
Turizmcilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, turizm açısından Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen şehirlerinden Çanakkale’de turizmin geliştirilmesi için yapılan çalışmaların çok kıymetli olduğunu ve Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi için hep birlikte gayret gösterdiklerini belirterek, Turizm Haftasını kutlayıp çalışmalarında başarılar diledi.    
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.