Çanakkale'de Engelilerle İftar

Çanakkale'de Engelilerle İftar

Sağlık Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 22:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Sevim SAYIM MADAK ve Vali İlhami AKTAŞ, iftar programında engelli dostlarımızla bir araya geldiler.

Deniz Polis Evinde düzenlenen İftar programına; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Sevim SAYIM MADAK, Vali İlhami AKTAŞ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali ÖMÜT, Müdür Yardımcıları Harun HAZIR, Elif YAMAN, Görme Engelliler Derneği Başkanı Zeki TEZEL, Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Güngör SAĞIR, Çanakkale Özgün Bireyler Otizm Derneği Sevimay ÇAMLIOĞLU, engelli dostlarımız ve aileleri katıldı. 

İftar öncesinde engelli vatandaşlarımızla bir süre sohbet eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Sevim SAYIM MADAK ve Vali İlhami AKTAŞ, engelli vatandaşlarımızın istek ve arzularını dinleyip, hayırlı ramazanlar dileklerinde bulundular.  

Akşam ezanının okunmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Sevim SAYIM MADAK ve Vali İlhami AKTAŞ engelli vatandaşlarımızla birlikte oruç açtılar. 

İftar programında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Sevim SAYIM MADAK ve Vali İlhami AKTAŞ tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.

Engelli vatandaşlarımızla yakından ilgilenen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Sevim SAYIM MADAK ve Vali İlhami AKTAŞ, Ramazan’da tutulan oruçların kabul olması temennisinde bulunarak engelli vatandaşlarımıza sağlıklı ve huzurlu bir ömür dileğinde bulundular.  
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.