Çanakkale'de TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Açıldı

Çanakkale'de TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Açıldı

Eğitim Yayın: 04 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 04.05.2024 22:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

    Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan projelerin sergilendiği "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı"nın açılışı Vali Yardımcısı Hakkı UZUN, İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz,  Şube Müdürü Ercan Konyar, Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Berna Aras, öğretmenler, öğrenciler, okul idarecileri ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Proje yürütücüsü Nuray Tan Kılıç rehberliğinde öğrenciler tarafından 20 projenin sergilendiği fuar açılışının ardından Çanakkale BİLSEM öğrencileri tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi. Müzik dinletisinin ardından stantları tek tek gezen Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve beraberindekiler; öğrenci ve danışman öğretmenlerden projeler hakkında bilgiler aldılar.

Bu tür projelerin ve etkinliklerin öğrencilerin öz güveninin artmasında çok etkili olduğunu belirten Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, projelerin gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğrencilerimizi, onları destekleyen öğretmenleri ve okul idarecileri tebrik ederek başarılar diledi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.