CHP'de Kulisler Durmuyor.40 Vekil Bilmecesi

Blok hareket eden 40 milletvekili

Ulusal Haber Yayın: 20 Şubat 2026 - Cuma - Güncelleme: 20.02.2026 16:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

             CHP Genel Merkezinde kulisler sicak ve hareketli.

        Son 15 gündür ise bir şeyler olacağı savı ile 40 milletvekilinin mevcut parti kararlarına uymadığı siyasi kulislerde konuşuluyor.

       Son olarak CHP Milletvekili Mahmut Tanal'ın darp edildiği oturuma 39 milletvekilinin katılmadığı gerginliğin başlasıyla birlikte sayının 45'e yükseldiği ileri sürülüyor.

    Ayrıca salı günü yapılan meclis grup toplantasına Özgür Özel'in tek tek vekillere mesaj atmasına rağmen 40 milletvekilinin katılmadığı gözlendi.

Önümüzde ki günler hangi gelişmelere gebe göreceğiz

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.