ÇOMÜ Tıp Hastanesi'nde Tartışmalı Anabilim Dalı Başkanı Atamasına

Rektör Cüneyd Erenoğlu'ndan açıklama.

Sağlık Haberleri Yayın: 27 Ekim 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 27.10.2025 17:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

                 Çomü Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanlığına Nükleer Tıp Uzmanı Dekan Semra Usta'nın kendi kendini ataması sağlık emekçileri arasında ciddi tepkiye yol açmıştı.

            Bilindiği gibi ayni anda anabilim dalı başkanlığı ve dekan olunmasının çift imzaya neden olacağından daha önce bu uygulama kaldırılmıştı .

               Rektör Prof.Dr. Cüneyd Erenoğlu ise bu gelişmeyle ilgili olarak, 'Anabilim dalında bir takım sorunlar yaşanması üzerine hızlı bir şekilde sorunun çözülmesi için Dekan Hocaya talimatını verdim. Dekanlığın taktiri dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.