ÇOMÜ Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü'nden Vali Aktaş’a Ziyaret

ÇOMÜ Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü'nden Vali Aktaş’a Ziyaret

Sağlık Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 17:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
ÇOMÜ Yeşil Dönüşüm Koordinatörü Öğretim Üyesi Dr. Dilvin İPEK, Yeşil Dönüşüm Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Didem SAYGIN ve ÇOMÜ Kamu Yönetimi Doktora Öğrencisi İsa YAVAŞ, Vali İlhami AKTAŞ’ı ziyaret etti.

Vali İlhami AKTAŞ, ÇOMÜ Yeşil Dönüşüm Koordinatörü Öğretim Üyesi Dr. Dilvin İPEK, Yeşil Dönüşüm Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Didem SAYGIN ve ÇOMÜ Kamu Yönetimi Doktora Öğrencisi İsa YAVAŞ ile bir süre görüşerek sohbet etti. 

Ziyarette ÇOMÜ Yeşil Dönüşüm Koordinatörü Öğretim Üyesi Dr. Dilvin İPEK ve beraberindeki heyet  Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğünün projeleriyle ilgili Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdiler. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Yeşil Dönüşüm Koordinatörü Öğretim Üyesi Dr. Dilvin İPEK, Yeşil Dönüşüm Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Didem SAYGIN ve ÇOMÜ Kamu Yönetimi Doktora Öğrencisi İsa YAVAŞ’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.