ÇOMÜ'de ki Skandal

Fakülte Sekreteri mi şifreleri verdi ?

Çanakkale Haberleri Yayın: 16 Ocak 2026 - Cuma - Güncelleme: 16.01.2026 09:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

                      On Sekiz Mart Üniversitesi Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu'nda Mali İşler Koordinatörü olarak görev yapan S.G. hademelik yaptığı üniversitede kendisini bölüm mezunu gibi göstererek bu göreve yükseldiği ortaya çıktı. 

                 Sabah'ta yer alan habere göre, Güçtekin'in, okulun bilgi yönetim sistemine girip Pazarlama ve Reklamcılık bölümüne kayıt yaptırdığı belirlendi.

             2023 yılında mezun görünen Güçtekin'in sistem müdahalesiyle görevde yükseldiği, hademelikten üniversitenin mali işler koordinatörlüğü görevine atandığı belirlendi.

          AÇIĞA ALINDI

        Skandal, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yapılan denetim sırasında ortaya çıkarıldı. Güçtekin açığa alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.