ÇOMÜ'nün Tanınan Yüzü Prof. Dr. Köksal, Kepez Pazarı'nda Vatandaşla İç İçe!
ÇOMÜ'nün Tanınan Yüzü Prof. Dr. Köksal, Kepez Pazarı'nda Vatandaşla İç İçe!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)'nin saygın akademisyenlerinden Prof. Dr. Dinçay Köksal, hafta sonu mesaisini Kepez Pazarı'nda geçirdi.
Makam odası yerine pazar tezgâhları arasında görülen Köksal, vatandaşlarla sohbet edip taze sebze ve meyve alışverişi yaptı.
ÇOMÜ'deki akademik ve idari görevleriyle tanınan Prof. Dr. Köksal'ın, günlük yaşamın doğal akışı içinde, elinde poşetlerle pazarda görüntülenmesi dikkat çekti.
Yoğun çalışma temposundan sıyrılıp halkın arasına karışan profesör, mütevazı tavırlarıyla takdir topladı.
Bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği Kepez Pazarı'ndaki bu anlar, akademisyenlerin de toplumun bir parçası olduğunu ve günlük ihtiyaçlarını tıpkı herkes gibi pazardan karşıladığını bir kez daha gözler önüne serdi. Köksal'ın elindeki poşetler, pazardan yaptığı verimli ve bol çeşitli alışverişin habercisiydi.






