Kılıçdaroğlu'nun fatura çağrısına Bülent Turan'dan yanıt:

Bu iddia da yalanlandı

Bilim Yayın: 07 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 07.06.2023 08:56:17
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda fatura çağrısında bulanarak, "Depremzedelerimize 3 ay erteledikleri elektrik faturalarını toplu kestiler. Aralarında 7 bin liraya varan rakamlarda fatura yolladıkları, uyuyacak çadır, yiyecek ekmek bulamayan, ağır kayıplar yaşamış vatandaşlarımız var. İnsafınız ve insanlığınız yok sizin. Allahtan korkun. O faturaları silin" dedi.
AK Parti'li Bülent Turan, Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Turan, "Bu iddia da yalanlandı! Türk siyasal hayatımızın en büyük sorunu; sorumsuz, anlık, iftira, yalan ve hakarete varan bu dil! Keşke böyle olmasa. Sonra neden yüzde 25’i aşamıyoruz diyorlar! Bu aziz millet bu ucuz dile pirim vermedi, vermeyecek" ifadelerini kullandı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.