Hayalindeki Sen Adlı CV Yarışmamızın Ortaokul Kademesi Ödül Töreni

Hayalindeki Sen Adlı CV Yarışmamızın Ortaokul Kademesi Ödül Töreni

Yayın: 29 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.04.2024 17:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

            Çanakkale Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen Hayalindeki Sen Cv Yarışması Ortaokul kademesi ödül töreni ÇASIAD'ın katkılarıyla Biga Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlendi. İl genelinde düzenlenen yarışmada Biga Hamdibey Ortaokulu öğrencileri ilk üç derecenin sahibi oldu.

      Bu kapsamda il birincisi Doruk Alkan, il ikincisi Yekta Aydoğdu, il üçüncüsü ise Ayşe Duru Bozdemir oldu.  Program kapsamında dereceye girenlere ödülleri Çanakkale İşkur İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz,  Çanakkale Sanayicilere ve İş İnsanları Derneği Başkanı Sefer Kaya Üzenve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sayın Tevfik Başarır takdim ettiler. Ödül takdimi ardından program İŞKUR İl Müdürü  Mehmet Uğur Yavuz'un teşekkür konuşması ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.