İŞKUR, ÇOMÜ VE BİGA TSO TARAFINDAN KARİYER ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

İŞKUR, ÇOMÜ VE BİGA TSO TARAFINDAN KARİYER ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Yayın: 07 Mayıs 2024 - Salı - Güncelleme: 07.05.2024 15:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İŞKUR, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından 6 Mayıs 2024 tarihinde saat 14:00’ da Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde düzenlenen Kariyer Etkinliğikapsamında  farklı sektörlerden firmaların İnsan Kaynakları Uzmanları ile firma sahipleri üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

EtkinliğeÇOMÜ İİBF Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Levent DALYANCI, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgür TOPKAYA ve Doç. Dr. İlknur KARAASLAN koordinatörlüğünde ÇOMÜ İİBF ev sahipliği yaptı.

Etkinlikte İnsan Kaynakları Masasında farklı sektörden insan kaynakları uzmanları ve potansiyel iş-staj arayan öğrenciler ile bir araya gelerek iş arama stratejileri hakkında bilgi sundu.

Girişimcilik Masasında ise sıfır sermaye ile işletme kuran, var olan işletmelerini büyütüp fabrikaya çeviren bölgemizdeki girişimciler hayat hikayelerinden tecrübelerini aktardı.

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ ise etkinliğe katılan öğrencilere çalışma hayatına hazırlık, yaşayacakları zorlukları aşma yolları ile kendi hayatından anlattığı kesitler ile öğrencilerin geleceğe nasıl hazırlanmaları gerektiği konusunda bilgilendirme yaptı.

Etkinliğe Abalım firmasından Mustafa Mert KESİM, Duyar El Aletleri firmasından Hamide DUYAR ve Halide SEZER, ÇAKO Danışmanlık firmasından Gonca ÇAKO, Dardanel firmasından Eylem MENGİ ve Sami Ersin TURAN, Port of Çanakkale firmasından Nursema ERYILMAZ ORAL, Doğanlar Holding’ den Ayşenur BEÇEL ve Türkan Aydın Köprülü, Minar Mobilya firmasından Esra AKKUŞ, Biga Arçelik firmasından Melih AKYIL, Aymaksan firmasından İrfan AYDINER, Conta Sil firmasından Mahbube SEVEN, YTS firmasından Sedat ÇAKIR,Çeksan firmasından Nafi FERSAN,Royal Gıda firmasından Erdil ÇAĞLAYAN katılarak 1000 e yakın öğrenci ile bilgi aktarımı ve hayat tecrübelerini paylaştı.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.