İsmail Özay Nerede Kalmıştık dedi

Şimdi Kucaklama zamanı

Yaşam Yayın: 19 Temmuz 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.07.2024 16:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

         Çanakkale'nin Efsane Belediye Başkanı İsmail Özay CHP İl Disiplin Kuruluna sevk edilen 33 dosya hakkında Sessizliğini Bozdu.

       İsmail Özay yaptığı açıklamada, ' Partimiz seçimlerden büyük bir zafer ile çıkmıştır.Bunun keyfini çıkarıp, genel seçimlere hazırlanmak yerine itiş kakış ile uğraşmayı doğru bulmuyorum.Partide artık Sulh sağlanmalı.

        Bakın ben Nisan 1980'de partiden ihraç edildim. Sonra üç dönem Belediye Başkanlığı bir dönem Milletvekilliği yaptım. Parti büyükleri kucaklayıcı, affedici olmalı. Seçim döneminde elbette hak arama sınırlarını aşan-zorlayan bir takım eylemlerde bulunan arkadaşlar olmuştur. Bunlarla ilgili olarak ne yapılacağı parti tüzüğünde açıktır. Artık yeniden aktif siyasete girdim. 'dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.