İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz’dan önemli açıklamalar:

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz’dan önemli açıklamalar:

Yayın: 16 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 16.04.2024 00:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Üçüncü yolu açmak kimseyle oturmamak değildi. Divanda ilk toplantıda konuşulan şuydu: ‘Tek başına girme ve üçüncü yolu açma konusunda görüşleriniz önemli ama Ankara ve İstanbul’u bu işin dışında tutalım.’ dedi genel başkanımız. Biz ve bazı arkadaşlarımız da Ankara’yı bunun dışında tutabileceğimizi söyledik. Hatta bu konuyla ilgili birkaç arkadaşımızı konuşmayla görevlendirdi. Bunlardan birisi Tolga Akalın birisi bizden ayrılan Yüksel Bey. Bu konuşmaların dönüşü olumluydu. ‘Pazartesi bu konuyu değerlendirip nihai bir karar verelim.’ dedi genel başkan ama pazartesi genel merkeze gelmedi, salı günü de Uşak’ta her yerde tek başına gireceğimizi ilan etti.”

“Bugün CHP 51-52 yaşında Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel ile değişime giden bir süreç yaşadı. Bu anlamda bir karşılık gördü. İYİ Parti’de de artık iki genç adam olarak ezber bozma peşine düştük.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.