Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği'nden Vali Aktaş’a Ziyaret

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği'nden Vali Aktaş’a Ziyaret

Sağlık Yayın: 04 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 04.05.2024 21:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz TORUNLU, Kırıkkale İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürü Servet FIRAT, dernek üyesi şehit yakınları Murtaza İNCE, Yakup SOYUTEMİZ, Durak KAPLAN, Ayten IŞIKLI, Naci ÇİFTÇİOĞLU, Tahir BAŞTUĞ, Orhan TEKŞEN, İsmail ÜRKMEZ, Gürcan TORUNLU, Fadime SOYUTEMİZ, Fatma İNCE, Serpil AYDOĞDU ve Hilmi AYDOĞDU, Vali İlhami AKTAŞ’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz TORUNLU ve dernek üyeleri ile bir süre görüşen Vali İlhami AKTAŞ, minnet ve şükran duygularını iletti.

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz TORUNLU, dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, ziyaretin anısına Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz TORUNLU’ya Minyatür Şehitler Abidesi hediye etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.