Maskeli Balo ve Sahte Yüzleri

Oportonizmin Tasfiyesi

Yaşam Yayın: 29 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 29.03.2024 09:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

    Yerel seçimlere üç gün kala CHP kulislerinde yoğun hareketlilik göze çarpıyor. Sahte gülümsemeler, cenazede bile mümkünse görmeden geçmeler, aslında hepsi pazar günü size sandıkta göstereceğiz tavrının dışavurumları. 

  Kepez'de CHP kazansın, Çanakkale'de (merkez ilçe de) CHP kaybetsin burunları sürtsün. Vay be tarih tekerür ediyor. tekrar tekrar anımsatmakta fayda görüyorum. Tarihe not düşmek babında. 2009 yılı yerel seçimlerinde hep birlikte yaptıklarınız bu seçimde bumerang gibi geri döndü.

   Kepez'de aman AKP gelmesin oylar bölünmesin (oylar karpuz sanki bölünecek) yada birilerine oyların tapusu verilmiş gibi. Kepez'de CHP kazanmalı ama merkezde CHP'nin burnu sürtmeli (burada kastetikleri parti değil tabii) Peki bunları söyleyenlerin CHP'nin ideolojik-politik örgütsel çizgisi ile teorik bir bağlantısı var mı? Elbette yok. Bunlar rüzgür gülü bile değil sağdan devşirilen unsurlar. 

   Bu söylemler aslında VEDA değil VEFA gecesi.Doğrusu ise VEFASIZLAR etkinliğini gerçekleştiren belediye ekibinin bakiyeleri. 

   Belediye Ekibinin merkez ilçede ve il yönetiminde tarihsel yenilgisini hazmedemeyen ekibin bakiyelerinin tırnak içinde politika üretme ve yeniden var olma mücadeleleri. 

  Özetle somutlarsak Muharrem Erkek kaybetsin (uzun yıllardır muhalifim olduğumuzu belirtelim) İYİ Parti kazansın. İYİ Parti'nin adayı kazansın diye bunlarında burnu sürtsün gibi sokak ağzı ile politika yaptıklarını sananlar sandığa gömülecekler. Tarihi kendileri ile başlamış sanıyorlar. 2007 yılında CHP Çanakkale Milletvekili adayı Serdar Soydan seçilmesin diye AKP'ye oy verenler, 2009 yılı yerel seçimlerinde başkanlıkta CHP İl genel meclisi ve belediye meclisinde DSP'ye oy isteyenler.2011 milletvekiliği seçimlerinde ikinci sıra adayı Serdar Soydan çıkmasın diye AKP'ye oy verenler. Gece yarısı il örgütüne geldikleri zaman yüzlerinde , gökkuşağının bütün renklerini görmek olası idi, 2014 yılı yerel seçimlerinde Başkan İsmail Özay'ı tasfiye etmek için her yolu deneyenler, pilavcılarla ve ABİleri ile girdikleri yakin ilişkiler.

     Yani son tahlilde bakmayın öyle Barışın Kenti argümanlarına bu ekip kendilerine muhalif olan herkesi 22 yıl boyunca ezmeye çalıştı. Her türlü baskıyı-zulmü uyguladı.Dışı Hulisi Kentmen içi Erol Taş olanları gördük.   

    Daha önce de belirttiğimiz gibi Kepez'i tasfiye edilen BELEDİYE EKİBİNİN yeni mevzilenme alanı olarak belirlemişler. Çanakkale merkez ilçe seçimlerinde 2 yada 3 bin oyun yer değiştirmesi sonucu etkilemeyecektir. CHP'nin Belediye Başkanlığında yüzde 40 bandını rahatça geçtiğini söylemekte hatta yazmakta fayda var. Söz uçar yazı kalır.

Kepez'de yaşananlara dair, verdiğimiz küçük bir kaç örnek ise: sadece burnunuzun dibinde neler oluyor bir bakın anımsatması yada böyle olacağı belli idi. Verilen sözlerin tutulmamasının doğal sonucunun yansımasıdır. Yola çıktığınız ekip arkadaşlarını yolda bırakma olarakta okunabilir.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.