TKDK IPARD3 DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

TKDK IPARD3 DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Sağlık Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 17:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 21 Mart 2024 tarihinde IPARD 3 Programını açıklayarak Birinci Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır. Bu kapsamda, Çanakkale Valisi Sn. İlhami Aktaş’ın teşrifleriyle, TKDK Çanakkale İl Koordinatörlüğü tarafından Çanakkale Ticaret Borsası ev sahipliğinde, 27 Mart 2024 Çarşamba günü IPARD 3 Programı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
 

Çanakkale Ticaret Borsası Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Belediye Başkan Vekili İrfan Mutluay, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Tarım ve Orman İl Müdürü Nazan Türkarslan, ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat Şeker, ÇOMÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Boz, TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender, İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez, SGK İl Müdürü Hilmi Ercan, Uludağ Elektrik Bölge Müdürü Gökhan Vanlıoğlu, GMKA İl Koordinatörü Recai Başaran, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Onur Sinan Türkmen, Ziraat Odası Başkanı Ufuk Ünver, Çanakkale OSB Genel Müdürü İlçin Ayan, Arı Yetiştiricileri Birlik Başkanı Sn. Cahit İleri, Damızlık Koyun-Keçi Yet.Birlik Başkanı Ferhan Savran, S.S.Çanakkale Bölgesi Su Ürünleri Koop.Birlik Başkanı R.Hasan Uysal, ÇATOD Başkanı Koray Özcan, ÇARO Başkanı Cihan Müşterioğlu, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru, Oda Borsa Üyeleri, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri, Banka Müdürleri, Çanakkale’deki üreticiler, Kooperatif Başkanları muhtarlar, TKDK ve GMKA uzmanları ve danışman firmalar katılım sağladı.
 

Çanakkale Ticaret Borsasını temsilen ilgili toplantıya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sinan Erdoğan ve Aslı Akgül, Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Kara, Meclis Katip Üye Korhan Meriç, Meclis Üyeleri Mehmet Özkurnaz ve Mehmet Tosun, Genel Sekreter Sevcan Elver yer aldı.
 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tanıtımını içeren sinevizyon gösterisi ile başlayan toplantıda açılış konuşması Tarım ve Orman İl Müdürü Nazan Türkarslan tarafından gerçekleştirildi.


Toplantıda TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender, Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar, Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması İle İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar, Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme tedbirlerinden inşaat, makine-ekipman, hizmet ve görünürlük alımları desteğine ilişkin başvurular hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgi verdi.
Soruların cevaplandırılmasının ardından toplantı sona erdi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.