Yenice MYO'na Kalite Güvence ve İyileştirme Ziyareti

Yenice MYO'na Kalite Güvence ve İyileştirme Ziyareti

Yayın: 08 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2024 18:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu beraberindeki heyetle birlikte Yenice MYO'nu ziyaret ederek Kalite Güvence ve İyileştirme çalışmaları hakkında bilgi aldı ve akademik yükseltme alan öğretim üyelerine belgelerini takdim etti.

Ziyaret kapsamında Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Murat Günay eğitim-öğretim faaliyetleri, 3+1 İş Yeri Uygulaması Eğitim Modeli ile Kalite Güvence çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Öğretim elemanlarının görüş ve temennilerinin alınmasının ardından akademik performans ödülü alan, görevde yükseltilme ve atama kriterlerini karşılayarak akademik yükseltme alan öğretim üyelerine belgeleri Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu tarafından takdim edildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.