30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Komitesi Gökçeada’da Toplandı
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Komitesi Gökçeada’da Toplandı
İLÇELER
Yayın: 18 Ağustos 2026 - Salı - Güncelleme: 18.08.2026 17:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla Gökçeada’da düzenlenecek resmi tören ve kutlama programının hazırlıklarını planlamak amacıyla Kutlama Komitesi Toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda; bayram coşkusunun ilçe genelinde en iyi şekilde yaşatılması hedeflenerek tören akışı, kamu kurum ve kuruluşlarının üstleneceği görev ve sorumluluklar detaylıca ele alındı. Kutlamaların huzur, güven ve düzen içerisinde geçmesi adına alınacak güvenlik ve trafik tedbirleri ile teknik hazırlıklar masaya yatırıldı.
İlçe yetkilileri, Büyük Zafer’in 104. yıl dönümünün millî birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna yakışır bir atmosferde geçmesi için Gökçeada genelindeki tüm hazırlıkların titizlikle ve koordinasyon içinde sürdürüldüğünü belirtti.
Ek Fotoğraflar

Yorumlar (0)





