Bayramiç Belediyesi'nce ATM alanları kiraya verilecek

Bayramiç Belediyesi'nce ATM alanları kiraya verilecek

Yayın: 26 Temmuz 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.07.2024 13:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News
BAYRAMİÇ BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN

MADDE 1- İlçemiz Camicedit Mahallesinde aşağıda adresi, muhammen aylık kira bedeli, geçici ihale teminatı ve niteliği belirtilen mülkiyeti belediyemize ait işyerinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. Maddesine istinaden Açık Teklif Usulü Arttırma Suretiyle 3 (Üç) yıllığına Belediye Toplantı Salonunda Belediye Ihale Komisyonu huzurunda kira ihalesi yapılacaktır.
MADDE 2- İhale 01.08.2024 Perşembe günü aşağıda belirtilen saatte belediyemiz toplantı salonunda yapılacaktır.
MADDE 3- İhale yeri adres ve bilgileri
               
Mülkiyeti belediyemize ait Camicedit Mahallesi Vatan Caddesi Otogar girişinde bulunan Tatlı Su Çeşmesi İle Hacıimam Market arasında kalan boş ATM Makinesi yeri ihalesi aylık kira bedeli 11.000,00-TL İhale Geçici Teminatı ise 11.880,00-TL olup ihale saati 11:10’ dur.
               
Taşınmazın muhammen kira bedeli ve geçici teminat bedeli yukarıda madde 3 te belirtilmiştir. İstekliler söz konusu işyerinin kira ihalesine katılabilmeleri için muhammen kira bedelinin en az %3'ü nispetinde Geçici İhale Teminatını İhale günü saat 10:30’ a kadar Belediyemiz veznesine veya hesabına nakten yatırılacağı yada süresiz Geçici Teminat Mektubu getirecektir. İhale üzerinde kalmayan kişinin Geçici İhale  Teminatı Banka Hesabına iade edilecektir.

MADDE 4- İsteklilerden istenecek belgeler:
Gerçek Kişiler:
6.1.Nüfus Cüzdanı Fotokopisi(T.C. Kimlik Nolu),
6.2. İkametgah Belgesi, PTT Müdürlüğünden alınacak E-tebligat Adresi
6.3. Geçici teminatı yatırdıklarına dair makbuz veya Teminat Mektubu
6.4. Tebligat için Adres Beyan Formu (Belediyemiz Gelir Şefliği'nden temin edilecek.)
6.5.Yer Görme Belgesi (Belediyemiz Gelir Şefliği'nden temin edilecek.)
6.6.Belediyemize son ödeme tarihi geçmiş borcu olmadığına dair belge,(Belediye tarafından düzenlenecek)
6.7. Vekil var ise Noter Onaylı Vekaletname,
6.8. Tüzel kişi olması halinde:
6.8.1. İlgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevleri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler,
6.8.2. Ticaret Odası Kayıt Belgesi, Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ihaleye ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış belge,
6.8.3. İmza Sirküleri/İmza Beyannamesi
6.8.4.İstekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise,istekli adına ihaleye katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin Noter tasdikli vekaletnamesi ile Noter tasdikli imza beyannamesi, Vergi dairesi kaydı. Toplum kuruluşu veya sivil kuruluşlar ile kamu kurum ve kuruluşları, Devlet Bankaları ve Özel Bankalar ihaleye girecek kişiler adına görevlendirme belgesi düzenleyerek ihalelere girebilirler. 
6.8.5.Ortak girişim olarak ihaleye katılacakların ortaklık hisse oranları ile bu ortaklığın sözleşme süresince devam edeceğini belirten Noter onaylı ortaklık beyannamesi ile müracaatları yeterlidir.
6.8.6. Geçici Teminat olarak belirtilen bedeli Bayramiç Belediyesi Veznesine peşin olarak yatırarak aldıkları makbuz veya 2886 Sayılı D.İ.K.nun 26. maddesinde belirtilen teminat yerine geçen belgelerden herhangi birisi.(Teminat Mektubu verilmesi halinde geçici teminat mektubunun süresiz ve limit içi olması,2886 Sayılı D.İ.K.na göre düzenlenmiş olması gerekmektedir.)
MADDE 5-Daha önce bir ihaleye katılıp gerekli işlemleri yapmayanlar ve daha önce Belediye Başkanlığı ile kira anlaşmazlığı bulunan kişiler ve bulunanların 1. derece kan ve sıhri hısımları ile Belediyemize kira, su, emlak vergisi, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisi ve işgaliye borcu bulunanlar borçlarının tamamını ödeyene kadar ihaleye katılamazlar. 2886 Sayılı Kanunun 6. maddesinde yazılı kişiler doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar.
MADDE 6- İhaleye katılacaklar madde 4'deki istenen belgeleri eksiksiz olarak 01.08.2024 tarihine rastlayan Perşembe günü saat 10:00'a kadar Belediyemiz Gelir Şefliği'ne teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Posta, kargo ve telgrafla yapılan müracaatlar kabul edilecek, belirtilen gün ve saatten sonra gelen posta, kargo ve telgraf kesinlikle kabul edilmeyecektir. (Postadaki gecikmeler kesinlikle kabul edilmeyecektir.)
MADDE 7-Belediye Encümeni ihaleyi yapıp yapmamakta ve sürülen peyi haddi layık görüp görmemekte serbest olup, Encümeninin bu taktir yetkisine kimse itiraz edemez. İhalenin yapılmamasına karar verilmesi halinde, isteklilerden alınan geçici teminatlar iade edilecektir.
MADDE 8-) İhale şartnamesi Bayramiç Belediyesi Gelir Şefliği'nden bedelsiz olarak temin edilebilir.
İlgilenenlere İlanen duyurulur.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.