BAYRAMİÇ'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 104. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

BAYRAMİÇ'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 104. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

İLÇELER Yayın: 22 Eylül 2026 - Salı - Güncelleme: 22.09.2026 18:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Bayramiç’in düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü, ilçede düzenlenen coşkulu bir törenle kutlandı.

Yıldırım Akbulut Meydanı’nda gerçekleştirilen programa; Kaymakam Emrah Bütün, Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türk, Şube Müdürü Celalettin Öztürk, ilçe protokolü, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören, Kaymakam Emrah Bütün ve Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Tören, yapılan konuşmanın ardından sona erdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.