Çanakkale'de 29 Ekim'de Her Eve Türk Bayrağı

Çanakkale'de 29 Ekim'de Her Eve Türk Bayrağı

Yayın: 23 Ekim 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 23.10.2024 19:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Türk Büro Sen Genel Başkanı Türkeş GÜNEY ve Türkiye Kamu-Sen Çanakkale İl Temsilcisi İlker KURT 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için her eve bir çağrıda bulundu. Herkesin bayrak asmasını isteyen Türkeş GÜNEY ve İlker KURT’un açıklamalarıise şöyle;

 

BU ÜLKEDE TEK BAYRAK VARDIR O DA AY YILDIZLI TÜRK BAYRAĞI’DIR!

Cumhuriyetimizin 29 Ekim 2024 tarihinde 101.yılını kutlayacağız. Tarihi şan ve şerefle dolu Türk Milleti’nin son kalesi son sığınağı aziz Türkiye Cumhuriyetimizin 101. Yılı kutlu olsun.

Türk Milleti’nin harcı çimentosu olan Anayasamızın ilk dört maddesinin tartışmaya açılmak istendiği, bölücü unsurların gemiyi azıya aldığı bir konjonktürde şanlı tarihimize de, devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne sahip çıkıyoruz.

BU KUTSAL VATANIN ADI; KÖYÜMÜZ KENTİMİZ; BÖLGEMİZ NE OLURSA OLSUN TÜRKİYE’DİR.

TÜRKİYE’DE YAŞAYAN HERKESİN; AİLESİ, SÜLALESİ, AŞİRETİ, KABİLESİ, KÖKENİ NE OLURSA OLSUN; MÜŞTEREK ADI TÜRK’TÜR. BU GERÇEĞİ KABUL ETMEYENLERİN TÜRK GERÇEĞİNİ KABUL ETMEYENLERİN BU ÜLKEDE HİÇBİR HAKLARI OLAMAZ.

BU ÜLKEDE TEK BAYRAK VARDIR, O DA AY YILDIZLI TÜRK BAYRAĞIDIR.

ÜLKEMİZ RESMİ DİLİ TÜRKÇE’DİR. HERKES KENDİ ARASINDA, EVİNDE İSTEDİĞİ LİSANI KONUŞABİLİR, ANCAK ÜLKEMİZDE EĞİTİM DİLİ TÜRKÇE’DİR, EĞİTİM TÜRKÇE YAPILIR.

TÜRKİYE ÜNİTER BİR DEVLETTİR, HİÇ KİMSE BUNU TARTIŞAMAZ.

Türk gerçeğini kabul etmeyenlerin bu ülkede hiçbir hakları olamaz.

Bu ülkü doğrultusunda 29 Ekim’de ülkemizi, rengini şehitlerimizin kanından alan Ay Yıldızlı Türk Bayrağı ile donatmak istiyoruz.

Coğrafyamız tartışılırsa milletimiz; milletimiz tartışılırsa devletimiz; devletimiz tartışılarsa bayrağımız; bayrağımız tartışılırsa varlığımız ortadan kalkacaktır.

Bu amaçla üyelerimize bayrağımızı hediye ediyoruz.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

 

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş GÜNEY

 

Türkiye Kamu-Sen’nin 32 yıllık bir geçmişe sahipken binlerce yıllık geçmişin izlerini taşıyan bir teşkilat yapısına sahip bir konfederasyon olduğu unutulmamalıdır. Bu sebeptendir ki, Önce Ülkemiz düsturu Ay yıldızlı Al bayrağın gölgesinde hareket etmektedir. Mücadelemiz; Atatürk ve Silah Arkadaşlarının emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devletini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Unutanlara hatırlatmak isterim durum her ne olursa olsun Sendikalarımız ilkeli ve ahlaklı duruşundan ödün vermeden bugün var olduğu gibi gelecektede var olmaya devam edecektir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı şimdiden kutlar, saygılarımı sunarım

.İlker KURT Türkiye Kamu-Sen Çanakkale İl Temsilcisi

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.