Gelibolu Devlet Hastanesi’nde Yenidoğan Canlandırma Eğitimi Başarıyla Tamamlandı

Gelibolu Devlet Hastanesi’nde Yenidoğan Canlandırma Eğitimi Başarıyla Tamamlandı

İLÇELER Yayın: 29 Temmuz 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 29.07.2026 22:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi’nde düzenlenen Yenidoğan Canlandırma (NRP) Eğitimi’ni başarıyla tamamlayan sağlık personeline sertifikaları Başhekim Op. Dr. Burak Demirca tarafından takdim edildi.

Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi, sağlık hizmetlerinde kalite ve yetkinliği artırmaya yönelik eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda düzenlenen Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) Eğitimini başarıyla bitiren sağlık personeli için sertifika töreni gerçekleştirildi.

Sertifikalar Başhekim Demirca’dan

Eğitimi başarıyla tamamlayan Kadın Doğum Uzmanı, Kadın Doğum Servisi Ebesi ve Anestezi Teknisyenine sertifikaları Başhekim Op. Dr. Burak Demirca tarafından teslim edildi.

Yenidoğan sağlığı ve acil müdahale süreçlerinde personelin yetkinliğini artırmayı hedefleyen programın önemine değinen Başhekim Demirca, özverili çalışmalarından dolayı eğitimi tamamlayan sağlık çalışanlarını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.