Konya ve Çanakkale'de fuhuş operasyonu: 7 tutuklama

Konya ve Çanakkale'de fuhuş operasyonu: 7 tutuklama

Çanakkale Haberleri Yayın: 07 Kasım 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 07.11.2026 18:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhşa teşvik ve aracılık yapan şebekeye yönelik kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Ekiplerin yürüttüğü teknik ve fiziki takibin ardından tespit edilen 7 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Konya Merkezli Çanakkale Bağlantılı Operasyon

Konya ve Çanakkale’de belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapan ekipler; Konya’da 6, Çanakkale’de ise 1 olmak üzere toplam 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Yakalanan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Yabancı Uyruklu Kadınlar GÖKSEM’e Teslim Edildi

Çalışmalar kapsamında fuhuş yaptığı belirlenen 16 kadın hakkında da gerekli idari işlemler uygulandı. Fuhuş yaptığı tespit edilen yabancı uyruklu kadınlar, sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderme Merkezi’ne (GÖKSEM) teslim edildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.