Lapseki AK Parti kadın kolları başkanı istifa etti.
Lapseki AK Parti kadın kolları başkanı istifa etti.
İLÇELER
Yayın: 01 Temmuz 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 01.07.2026 01:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.

Büyük bir onur, gurur ve heyecanla yürütmekte olduğum AK Parti Lapseki Kadın Kolları Başkanlığı görevimden, gördüğüm lüzum üzerine bugün itibarıyla istifa etmiş bulunmaktayım.
Görev sürem boyunca, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Lapseki’miz ve kadınlarımız için gece gündüz demeden, ilk günkü aşkla ve kararlılıkla çalıştık. Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmamak adına her bir mahallemizde, her bir köyümüzde davamızı ve hizmetlerimizi anlatmak için büyük bir gayret gösterdik.
Biliyoruz ki görevler gelip geçicidir. Önemli olan geride güzel hatıralar, samimi dostluklar ve gönüllerde hoş bir seda bırakabilmektir.
Bu süreçte desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Milletvekilimiz Ayhan Gider'e, İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Evran’a, İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Özlem Karadayı’ya ve birlikte omuz omuza çalıştığım tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma en kalbi şükranlarımı sunarım.
Nursel Marmara
AK Parti Lapseki Kadın Kolları Başkan
Yorumlar (0)


