Vali Aktaş, ÇATOD Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Vali Aktaş, ÇATOD Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Sağlık Yayın: 19 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.04.2024 12:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News
Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği yönetim kurulu ve dernek üyeleriyle Akol otelde bir araya geldi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman ESİRGEMEZ’in de bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Koray ÖZCAN ve dernek üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet etti.

ÇATOD Başkanı Koray ÖZCAN tarafından Çanakkale turizmi ile ilgili bilgilendirmenin yapıldığı ziyarette, Çanakkale ekonomisinde önemli bir yer tutan turizminin daha da geliştirilmesi için neler yapılabileceği üzerinde duruldu.

ÇATOD Başkanı Koray ÖZCAN ve dernek üyeleri Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Çanakkale Turizmine verdiği katkılardan dolayı teşekkür ettiler
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.