Kepez'de Ülgür Gökhan Ekibi Gövde Gösterisi Yaptı

Aday Tanıtımını Aştı

Yaşam Yayın: 17 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 17.03.2024 17:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

      Kepez'de CHP'nin Belediye Başkanının yönteminin (!)  belirlemesinde etkin olan iki isimden biri olan PM Üyesi Özgür Ceylan ve diğer belirleyici olan Ülgür Gökhan göze çarpan isimler arasında yer aldı. 

       Kepez CHP'nin aday tanıtım toplantısı merkez ilçe ve il seçimlerini kaybeden, Belediye Ekibinin gövde gösterisine dönüştü. Seçimi kaybeden eski merkez ilçe örgütüne bağlı çok siyıda ismin kitlesel olarak katıldığı gözlerden kaçmadı. Öte yandan yine Çan'dan gelen çok sayıda partili, Ezine ve Ayvacık'tan gelen katılımlar göze çarptı. Belediye ekibinin eski il başkanlarının eksiksiz katıldığı gözlendi. Son tahlilde aday tanıtımından daha çok gövde gösterisine dönüşen bir süreçti. Emin Barın öncülüğünde ki üçüncü yolcular. Yine Belediye ekibinin bir dönemler vazgeçilmez isimlerinden Aykut Somalı'nın ve arkadaşlarının katıldığı gözlendi.

     Alanda kaç kişi vardı. Sorusunun yanıtı ise sübjektif her yurttaş farklı sayı verir. Asolan ise 14 gün sonra ki yaşayacağımız sandıklar gerçek sonucu gösterecek

    Öte yandan daha önce de yazdığımız gibi mevcut il başkanlığının Kepez süreci iradi müdahale yapamadığı için Kepez, belediye ekiplerinin bakiyesinin yeni mevzilenme alanı olacağını daha önce de defalarca belirtmiştik. 

    Eğer mevcut aday kazanırsa muhalefetin merkeze karşı örgütleneceği bölgenin adı Kepez'dir. Bunun sorumlusuda maalesef İl örgütünün iyiniyetli duruşu olmuştur.       

 

Editörün Notu: Geçtiğimiz haftalarda ÇOMÜ'de açığa alınan bir isminde mitingi yakından izlediği bilgisine ulaştık. Her yurttaşın etkinlikleri izleme özgürlüğü anayasal güvence altındadır

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.