Küçükkuyu'da CHP'nin İşi Zor

İlk Beş Sırada kimler var ?

Yaşam Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 22:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Küçükkuyu CHP için kaynayan kazan durumda. Parti içi bütünlüğün kalmadığı partinin-örgütün neredeyse tamamen dağıldığı bir süreç yaşıyor.

CHP PM'nin atadığı  isme yönelik tepkiler sınırlı iken hazırlanan belediye meclis üye listesine yönelik tepkileri artık sağır sultan bile duymuş durumda. 

Hazırlanan Belediye Meclis listesinin ilk beş sırasını mütahit olduğu için eleştiren partili unsurlar ilk sıra adayı için ise partinin kapısından adım atmayan yılların AKP'lisi olarak tanımlayarak tepki gösteriyorlar.

Öte yandan bilindiği gibi CHP Küçükkuyu özelinde üç parçaya bölünmüş durumda, TİP Küçükkuyu Belediye Başkan Adayı ve Bağımsız Belediye Başkan adayı partinin-örgütün tabanına sesleniyorlar. Yani son tahlilde Küçükkuyu'da seçim CHP için hala çok kritik görünüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.