Özgür Özel, Disiplin Süreci İçin Düğmeye Bastı

Özgür Özel, Disiplin Süreci İçin Düğmeye Bastı

Bilim Yayın: 21 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 21.04.2024 13:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

PARTİDEN İHRAÇLAR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkanlarının gerçekleştirdiği toplantıdan ayrılarak il başkanlarının toplantısına da dahil oldu. İl başkanlarına parti içi disiplin süreçlerine yönelik bilgi veren Özel, CHP üyesi olmasına karşın 31 Mart seçimlerinde CHP adayı karşısında çalışan kişilere yönelik uygulanacak disiplin süreci hakkında partililerini bilgilendirdi. İl başkanlarından edinilen bilgiye göre ise seçim sürecinde CHP aleyhinde çalışan isimlere yönelik şikayetlerin Genel Merkez’e bildirilmesi sürecine başlandı.

CHP Lideri Özel’in il başkanlarına, “Seçim bitti, hemen yarın çalışmaya başlayın” mesajını verdiği de öğrenildi. Özel’in il başkanlarına ayrıca, “2028 için varınızı yoğunuzu ortaya koyun. Kibre kapılmayın, seçim başarısını abartmayın” dediği de belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.