Çanakkale'de ABİDE 2024 Araştırması Sunumu

Çanakkale'de ABİDE 2024 Araştırması Sunumu

Sağlık Yayın: 18 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2024 20:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

  Çanakkale'de İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından;   Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi (ABİDE) Projesi" Bakanlığın Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen, gerçek yaşam senaryoları üzerinden öğrencilerin üst düzey düşünme becerilerini edinme seviyelerinin ulusal düzeyde izlenmesi, değerlendirilmesi ve öğrencilerin başarılarını etkileyen faktörlerin ortaya konulması amacıyla hayata geçirildiği vurgulandı.

       Proje kapsamında Çanakkale'de toplam 28 okulda, 4, 8 ve 10. sınıfların belirli şubelerinde, 29 Nisan - 03 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ABİDE 2024 Araştırması ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildiği bildirildi.

       Çanakkale Anadolu Lisesi'nde 18 nisan günü Çanakkale İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Gungör başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Çanakkale Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürü Vildan Çayak tarafından araştırmaya katılacak okulların müdürlerine ABİDE 2024 Araştırması ile ilgili bilgi verildiği açıklandı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.