Akfen Yenilenebilir Enerji Çanakkale'de Yeni Yatırımlar Yapacak

Akfen Yenilenebilir Enerji Çanakkale'de Yeni Yatırımlar Yapacak

Bilim Yayın: 09 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 09.04.2024 13:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

              Akfen Yenilenebilir Enerji Çanakkale'de Yeni Yatırımlar Yapacak. Akfen Yenilenebilir Enerji, yerli ve yenilenebilir kaynaklardan enerji sağlayan 700 MW’lık kurulu gücünü, Denizli ve Çanakkale’de 3 yeni Hibrit Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesi ile 20 MW artıracak.Şirket, büyüme stratejisi kapsamında, Denizli ve Çanakkale’de yaklaşık 20 MW büyüklüğünde 3 Hibrit GES projesi için sözleşme imzaladığını ve inşaat sürecinin başladığını duyurdu.

   Akfen Yenilenebilir Enerji tarafından yapılan açıklamada müteahhit Asunim Yenilenebilir Enerji şirketi ile Denizli ilinde yer alan 6.37 MW’lık Denizli Hibrit GES ile Çanakkale ilinde yer alan 4.96 MW’lık Kocalar Hibrit GES ve 8.4 MW’lık Hasanoba Hibrit GES yatırımı hayata geçirilmesi için anlaşma sağlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.