Başkan Erkek EKAY Tesisinde İncelemelerde Bulundu

Başkan Erkek EKAY Tesisinde İncelemelerde Bulundu

Eğitim Yayın: 18 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 18.09.2024 21:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

      ÇAKAB Birlik Başkanı ve Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Entegre Katı Atık Yönetimi (EKAY) Tesisinde incelemelerde bulundu.

     Belediye Başkanı Muharrem Erkek, teknik gezi öncesinde Çanakkale Katı Atık Yönetim Birliği (ÇAKAB) encümen toplantısına katıldı. ÇAKAB üyesi belediye başkanlarının ve encümen üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen encümen toplantısında, birlik gündemlerine ilişkin konular görüşüldü. Encümen toplantısının ardından Birlik Müdürü ve Veolia firması yetkilileri tarafından, Başkan Erkek, ÇAKAB üyesi belediye başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis üyelerinden oluşan ÇAKAB meclis üyelerine düzenli depolama sahası içerisinde yer alan yatırımlar hakkında sunum yapıldı.

      Sunumun ardından Başkan Erkek ve beraberindeki heyet; Mekanik Biyolojik Ayırma Tesisi, Çöp Sızıntı Suyu Arıtma Tesisi, Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi ve Gazdan Enerji Üretim Tesisini gezerek buradaki çalışmalar ve tesislerdeki işleyişe ilişkin bilgi aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.